Bejelentés


Pályázatok,projektek,tervek Angol nyelven is

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlapon

Számos cég foglalkozik ma Magyarországon üzleti, stratégiai és marketing terv készítésével. Többnek van projekt menedzsment területén több éves tapasztalata. Egy külön csoport, általában könyvvizsgáló cégek diszkontált cashflow módszerrel beruházás megtérülési számításokat végeznek.Ezek általában begyakorlott módszereken alapulnak, ami természetesen sok esetben előnyt jelent. Több cég specializálódott EU-s pályázatok megírására. Ez a szakértelem azonban szükséges a kis és közép vállalkozások vezetéséhez, vagy netán üzlettárs kereséséhez.
Ellentétben versenytársaim nagy részével, publikussá teszem alapvető megközelítésem, mi az amire kitérek, azért hogy segítsek a választásban. A további oldalakon megismerkedhet az egyes témák részletesebb leirásával. Biztos hogy nem kap minden kérdésére választ, ezért csak bátorítani tudom, hogy a megadott elérhetőségen keressen meg.
Ami lényeges különbség, és ez még mindig nem átlagos nálunk, bármilyen munkát, elemzést angol nyelven is el tudok készíteni.

Több éves külföldi, és vállalati tapasztalattal rendelkezem, és szükség esetén szakmai referenciákat biztosítok.


Tisztelettel:
Hegedűs Erika,
MBA és okl. könyvvizsgáló
Envertus BtIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!